the 13 royal bloodline families of the iIluminati

Många, många skriver och frågar kring det sista avsnittet jag gjorde i podden kring vad är änglar, egentligen?  Jag har gjort två avsnitt, det första här  ← och ett mellanavsnitt här  ←  Jag skulle precis prata in sista delen när mitt högre jag (min tvillingsjäl) ger mig dessa avsnitt (ja hela podcasten) jag pratar om under. Det första avsnittet föll ner i knäna. Jag tvekade först, men efter några dagar när jag både drömt om avsnittet samt fått det levererat överallt var jag än öppnade mobilen så låg det där och väntade, nästan som om klicka på mig! Detta jag gjorde.

Det var som om det var jag själv som satt där och pratade, håret reste sig på armarna. Jag blev tvunget pausa några gånger för att hämta andan, är det jag som sitter där? Är jag nere på 3D nu eller är jag på en annan tidslinje? Lyssnade vidare och pausade igen, –men är det verkligen inte jag som pratar? Jag nöp mig i armen och insåg än en gång att det var inte jag, men det var exakt vad jag skulle prata om i sista delen kring änglar, aliens, Annunaki, civilisationer, religioner och gudar, Samael, de 13 blodslinjerna, deep state för att nämna några detaljer. Allt fanns med, allt! 

låt dig inte avledas av avsnittets rubrik,

tro mig, det handlar om änglar, det jag poddat om

I podcasten MYSTERIOUS RADIO – paranormal, ufo & kunskap, science (lore) är en guldgruva. Bekräftelse på allt jag sagt och fått till mig. Det finns fler därute som vet exakt samma saker som mig, hurrraaa!  Så jag backade gällande det sista avsnittet kring vad är änglar och ger er fullkomlig insikt. Varför prata in dubbelt? Avsnittet finns online as we speak. 

🎤 ÄNGLAR, DE 13 blodslinjerna, ALIENS & GUDAR  här  ←

🎤 UFO’S IS NOT WHAT YOU THINK  här  ← Återkommande saker som pratas ur föregående avsnitt, lite djupare kring änglar, älvor, spaceships, time/space som jag brukar prata om. Ja hela podcasten är en guldgruva för mig som jobbat med detta non stop i flera år, varje avsnitt blir en sanningsrysare, fatta vilken bekräftelse på allt jag pratat och sett sanningen. WAW. Lyssna gärna till när vedan kommer in i detta. 
Hela Podcasten MYESTERIOUS RADIO hittar du här  ← Naturligtvis länkar jag podden under kategorin poddar

Nu behöver sovande samt religions styrda människor inte fundera mera på vad änglar är. Dags att steppa upp nu i det högre medvetandet. Jag får rysningar när jag tänker på vad änglar är. Egentligen.

Obs, killen som intervjuas är kristen så vissa saker som han nämner håller jag förstås inte med om, men i det stora hela stämmer allt jag pratar och skriver om. Tack mina galaktiska grupper! 👽👽👽

Det finns jättar bland oss ​​som passerar i stort sett obemärkt, avsedda att genomföra en hemlig plan för att förslava hela mänskligheten. De ser kanske inte ut som jättar idag, men deras blodlinjer sträcker sig hela vägen tillbaka till Nephilim - änglarnas ättlingar som parade sig med mänskliga kvinnor

som beskrivs i 1 Mos 6 när jättar vandrade runt i landet. Gary Wayne, författare till Genesis 6 Conspiracy: How Secret Societies and the Descendants of Giants Plan to Slave Humankind, beskriver den roll som nutida Nephilim spelar i Satans plan att installera Antikrist i the end of days. När Gud kastade ängeln Lucifer och hans anhängare ut ur himlen satte Lucifer igång ett schema för att säkerställa att Nephilim överlevde. Varför? Eftersom antikrist kommer från dessa Nephilims blodlinjer. För att hålla sin plan vid liv har Satan anlitat lojaliteten hos hemliga samhällen som frimurarna, templarna och roskorsarna att konspirera för att undervisa en teologi och en världshistoria som strider mot den bibliska. Denna konspiration i Genesis 6 marscherar mot den stora vedermödan när terminalgenerationens lojalitet – denna generation – kommer att testas. Bibeln, tillsammans med många andra forntida källor, visar tydligt att det finns jättar. Wayne ger rikliga citat från många insiders i samhället, tillsammans med omfattande bibelreferenser, andra religiösa referenser och historiskt material för att stärka hans påstående.

Vad han avslöjar kommer att förvåna dig – och det kommer att utmana dig att förbereda dig för att uppfylla Guds löften. Jag kallar det källan då jag inte är kristen men visst finns det symbolik i bibeln samt i the book of Enoch.

Vad har moderna multiversum teorier och andliga seanser gemensamt? Det verkar inte mycket. Den ena är en utarbetad vetenskaplig teori utvecklad av världens mest begåvade fysiker. Den andra är en andlig praxis som allmänt betraktas bakåt, en produkt av en mystisk världsbild som bleknar under den moderna vetenskapliga blicken.

Men Christopher G. White ser slående likheter. Han hävdar inte att seanser eller andra andliga metoder är vetenskap. Ändå pekar han på sätt som både andliga metoder och vetenskaplig spekulation om multiversum och osynliga dimensioner är försök att blicka in i de dolda elementen och till och med universums existentiella betydelse. Andra världar undersöker hur tanken att universum har flera, osynliga dimensioner har inspirerat science fiction, fantasiromaner, filmer, modern konst och all slags andlig tanke som når långt bortom den formella religionens rike. Med hjälp av en rad internationella arkiv analyserar White hur författare, artister, filmskapare, TV-evangelister och andra har använt den vetenskapliga idén om osynliga dimensioner för att göra övernaturliga fenomen som spöken och mirakel verkar mer rimliga och göra andliga övertygelser möjliga igen för sig själva och andra.

Många betraktar vetenskapliga idéer som nedslående och sekulariserande, men andra världar visar att dessa idéer – kreativt utnyttjade i sådana populära former som C. S. Lewis Chronicles of Narnia, konsten av Salvador Dalí eller böckerna från motkulturfysikern Dr. Quantum ”- återställandet av en känsla att världen är större än vad våra ögon kan se, vilket hjälper till att skapa en oväntad andlighet.

vassegooo & du läste det först på letsskyrocket.se!