Det finns en osynlig energi som inte kan ses med blotta ögat, men som kan kännas och upplevas. Universell livsenergi, Ki (Qi) energi. Prana.

den heter japansk usui reiki

över hundra år gammal med otaliga forskningsstudier bakom

.01

distans reiki

Genom Okuden reiki, dvs distansreiki ger jag dig en väldigt kraftfull livskraft som du kommer märka av markant. Den pågår under 60 minuter.  Reiki är den enda metod som fungerar på riktigt och den enda som klarar av att ta bort blockeringar samt inre och yttre läkning. Den är också godkänd via skatteverket och är etablerad i mer än  hundra år. 

60 minuter : 950 kr

.02

FYSISK REIKI

JUST NU GES INGEN FYSISK REIKI

Jag kan för dig som bor nära erbjuda en fysisk Shoden reiki på plats live and direct. Här kan jag se dig, ta på dig och fysiskt få en kontakt med din kropp men den är inte lika stark som Okuden reiki just för att fokuset inte blir lika starkt som vid distans reiki. Reiki är den enda metod som fungerar på riktigt och den enda som klarar av att ta bort blockeringar samt inre och yttre läkning. 

rei ღ universell

ki ღ livsenergi

BLOCKERINGAR?
PSYKISK OHÄLSA?
VÄRK? STRESS?

Jag fungerar som en kanal för Ki (Qi) livsenergi och ger dig Ki energi i exakt mängd som du behöver och där den behövs. Reiki kan på ett effektivt sätt förändra den kemiska strukturen i kropp och sinne genom att förnya organens vitalitet. Reiki energin skapar struktur och återuppbygger vävnader, muskulatur och ben. Den hjälper också till att återskapa fysisk, psykisk, mental samt andlig balans.

Min Reikikanal hjälper dig att tömma blockeringar och negativ energi så att din livs -Ki- energi åter flödar i din kropp. Vi behöver ständigt fylla på våra energiförråd eftersom vi dagligen förbrukar energin vi laddar in. Ki energin går dit den ska och där den avser vara mest nödvändig

Jag behandlar huvudvärk, led och muskelvärk men även dina blockeringar som du kan ha i olika organ och chakran. Depression samt psykisk (o)hälsa kräver flera behandlingar. Jag kan även innan ha ett samtal med dig om din psykiska hälsa, varför du mår som du gör och hur du jobbar med rädslor, trauman och din personliga utveckling för att må så bra som du bara kan. Tillsammans med Reiki är detta en bra kombination.

Jag skannar dina chakran och aura samt balanserar dessa. Ger dig universell livskraft som strömmar starkt genom din kropp där utrensningar och läkning påbörjas. Du får exakt den mängd du behöver och inget forceras fram. Frigör blockeringar så din livskraft åter kan flöda i din kropp.

Exempel på symtom som kan behöva reiki är ledvärk, muskelvärk, huvudvärk, stress, depression, oro, psykisk ohälsa, rädslor och trauman. Alla krämpor, sjukdomar och mental ohälsa (tom själslig) skapas genom blockeringar, negativa tankar och annat som du utsätts för. Frigörs inte detta kan en sjukdom utvecklas och bli permanent. Jag avslutar din session med GOKAI.

ett litet varningens ord

i healingdjungeln

Det finns många olika Reiki-stilar idag. Hawayo Takata blev den person som spred Reiki ut i världen. 1976 började Hawayo Takata att initiera Reiki Masters. När Takata dog skapades Reiki Alliance med Phyllis Furumoto som ledare. Det var dock de som kände att något saknades i Reiki. Många började att skapa egna varianter av Reiki.

Det finns många icketraditionella Reikisorter som har frångått den ursprungliga traditionen. De japanska traditionerna, men även från Takata-linjen heter “Usui Shiki Ryoho” som betyder “Usui healing metod”. I början hette det Shin Shin Kaizen som betyder förbättring av sinne och kropp. De nya metoderna som mer eller mindre frångått Usui traditionen har oftast med New Age och andra eventuella tillägg att göra. Några av dem spaltas under här som är new age:

rainbow reiki karuna reiki seichim reiki tera mai reiki holy fire reiki angelic reiki violetta flamman reiki shamballa reiki kundalini reiki intuitiv reiki golden ray healing/reiki alien healing/reiki KAP
källa Sofie J.A’s visdom  Reiki Master sedan 30 år samt Carola v.A.

Jag tar avstånd samt utför inte New Age påhittade tillägg som Angelic Reiki eller Holy Fire, ja alla som omnämns ovan. Inte heller så kallade andliga healings samt “intuitiv reiki” då detta inte är varken en metod eller hämtat från livsenergi källan, likväl som att ta ner entiteter (burr!). För att specifikt kunna ta ner prana, ki energi krävs en metod, en teknik, en utbildning samt en certifiering. Japansk Usui  REIKI är en hundraårig, säker och väl utarbetad metod som dessutom har etablerad forskning bakom sig och godkänd av skatteverket. Den används också på sjukhus runt om i världen. Fundera på vad det är för energier du får i dig samt bör utövaren veta exakt var den kommer ifrån och den bör ha mångårig etablerad forskning bakom sig. Healing är trendigt och alla vill göra sig unika och tjäna pengar. Var inte korkad och hoppa på allt som erbjuds därute! Det blir bla jag som får rensa kunder från all skit de drar på sig efter dessa new age påhitt. Alla människor kan ge healing, men vad är det för healing du får? 

fyll i detta!

1. Ditt för och efternamn
2. Adressen du kommer befinna dig på (viktigt!)
3. Mailadress så jag kan nå dig om jag har frågor kring dina uppgifter
4. Kostnad: 950 kr, 60 minuter
5. Skriv VAD du bokar, själskontrakt, personligt år, namnbyte eller REIKI på meddelandet i swish-appen

 

SKRIV VAD DU BOKAR, SJÄLSKONTRAKT, PERSONLIGT ÅR, MÅNAD ELLER REIKI!

BOKNING AV DISTANS REIKI:

1. Vid distansreiki behöver jag ditt för och efternamn samt adress så reikin skickas till rätt person, på rätt plats och vid rätt tid.
2. Jag mailar dig strax före för instruktioner
3. Jag mailar dig strax efter vad jag sett och hittat i ditt energisystem och kropp under sessionen.
4. 950 kr på företags swish, snabbt och enkel betalning 1236546519. Skriv VAD du bokar, själskontrakt, personligt år, namnbyte eller REIKI på meddelandet i swish-appen

BETALNING I FÖRSKOTT VIA FÖRETAGS SWISH 1236546519