Vi är Quadrivium Vach

När vi träffades för ca tre år sen var det som om vi hittade hem! Vi kände igen varandra och kunde även se oss från andra tidslinjer där vi jobbat i någon form av council. Vi beskrev alla exakt samma rum och plats, det var ingen tillfällighet att vi möttes 👽

Här kommer du hitta intressanta och insiktsfulla ämnen inom esoterik, breathwork, meditation, numerologi, helig geometri, astrologi, kabbalah, andlig kunskap, högfrekvent healing, japansk reiki, ayurveda, våra galaktiska själsgrupper och en hel del annat.

✔️ Vi erbjuder tung kunskap inom våra specialist områden med mångårig erfarenhet. Vårt instagram konto är @quadriviumvach

Sofia oceania

Jag heter Sofia Oceania och arbetar som Galaktiskt medium, Reikilärare, meditationslärare, Sorgbearbetningsterapeaut och Auktoriserad Hudterapeaut. Jag är grundare av helhetscentret Oceania SPA och utbildningsplattformen Oceania Academy.

Mina big three astrologiskt:
Sol Vädur
Ascendent Lejon
Måne Fisk
Big three numerologiskt:
Livsväg: Master Teacher 11
Ödestal: 5
Själstal: 9

Med över 20 års erfarenhet i branschen erbjuder jag ett helhetskoncept för människors fysiska, mentala och själsliga hälsa.

Jag bygger även ett campus i Nepal för upplevelseresor där min vision är att genom vänlig turism kunna stärka infrastrukturen i landet och på så vis hjälpa barn ifrån fattigdom och utsatthet.

Jag är en världsaktivist och för mig klappar hjärtat extra för haven och dess invånare. Jag har tidigare arbetat som koordinator inom Sea shepherd som är en icke vinstdrivande och direkt verkande skyddsorganisation för världens alla hav. Jag vill inspirera andra genom mitt eget driv och fokus.

Sociala medier: Sofia Oceania ← Oceania AcademyInstagram: Sofia Oceania

Carola von ahn

De flesta känner igen mig som sveriges numerolog och galaktiker 👽 utbildar mig inom astrologi just nu.

Mina big three astrologiskt:
Sol Stenbock
Ascendent Lejon 
Måne Våg
Big three numerologiskt:
Livsväg: Master 33
Ödestal: 7
Själstal: 6

Jag jobbar för människors egna power och att hitta den inom sig, att jobba mot den högsta nivån (anden, högre jaget) som går i fyra steg. Jag jobbar med djupdykande sanning och älskar historia samt mystery schools. Gillar att hänga med min lärare Pythagoras men även andra filosofer från babylonien tiden, forna egypten och Grekland.

Jag är esoterisk och praktisk numerolog samt helig geometri, studera universums uppbyggnad samt dimensioner. Numera är jag även kabbalist.

Jag skriver lååååååånga själskontrakt, personliga år, utvecklingsfaser genom livet, dina rötter, karma och eventuell skuld du dragit med dig ner. Faktiskt också din geometriska form.

Utbildad inom japansk Usui reiki (även tilläggs reiki, dvs den västerländska genom W. Twain) fysisk och distans. Jag är grafiker och det älskar jag nog mest av allt tillsammans med esoteriken. Behöver du en ny hemsida, loggor eller annat, shoot me a letter 💌 Mina sociala sociala medier hittar du på startsidans footer

Sofie J.A

Hej mitt namn är Sofie 💫 Förutom mitt företag Sofie J.A:s visdom jobbar jag inom forskning oftast som projektledare. Jag tycker om när projektgruppen blir samstämmig och jobbar mot samma mål. Ingen egenprestation kan slå den känslan när gruppen lyckas nå sina mål. Jag har också ett till företag tillsammans med min man Anders. Är mamma till två tonåringar.

Mina big three astrologiskt:
Sol Jungfru
Ascendent Jungfru
Måne Våg
Big three numerologiskt:
Livsväg: Master 11
Ödestal: 5
Själstal: 3
Födelsedosha: Pitta utvecklat Pitta-Kapha (Vedisk astrologi har vunnit mitt hjärta) 🤍

✔️Jag är utbildad Reiki Master (några Reiki med efternamn kurser också),
✔️Shiatsu, Interdimensionell Akashic Reader,
✔️Ayurvedisk hälsovägledare och örter (även lite annat smått och gott). Jag har en helhetssyn i mitt företag där jag kan hjälpa till med att befrämja hälsa i kropp, själ, sinne och ande. Jag älskar Vedisk kunskap som får mitt hjärta att slå några extra volter.

Kommer från en starkt styrketränande familj. Det få vet om är att jag tycker faktiskt väldigt mycket om att springa och styrketräna. Det rensar min hjärna från ovidkommande och får mig att hålla en stark fokusering och må bra. Sociala medier: Sofie JA:s Visdom ← Instagram: Sofie J.A:s Visdom