runmagi & spådom

runa betyder hemlighet

Runor har jag jobbat med i många år och de är förstås så gamla att vi pratar tusentalet och kanske ännu längre tillbaka. Uthark bygger på att de germanska runorna, likt det grekiska alfabetet som inte bara har ett ljudvärde, utan även ett talvärde så runor bygger precis som kabbalan och numerologin på ljud. Inom runor/futhark finns en Sephirot men även numerologi som iof skiljer sig från den numerologi jag använder i mitt arbete som numerolog, men även sanskrit. Tittar vi på de hebreiska symbolerna jag jobbar med i mitt numerologiska arbete, ändrade fenicisk (phoenician) de hebreiska symbolbokstäverna, som sedan togs över av grekerna, därefter romarna och idag kallar vi våra bokstäver för det romerska alfabetet, men glöm inte att våra bokstävers utformning kommer från ljudet (de hebreiska symbolerna) och där varje bokstavsutformning bär på några sidor vägledning. Varje bokstav har en forntid men även universell symbol, precis som varje runa har.

Jag jobbar mest med the elder futhark och jag måste säga att runor och dess magi, numerologi (som jag konverterar) samt betydelser är väldigt potent, mer än tex tarot. Här jobbat jag med de äldre gudarna och gudinnorna och vi kan även förnimma guden Thoth här men förstås också guden Oden och hans två svarta korpar Hugin och Munin som personifierar Odins tanke, dvs Hugin betyder tanke och Munin hans minne. Oden sänder dagligen ut korparna i världen för att inhämta information åt honom.

scandinavian nordic sourcery and practical magic

skandinavisk - nordisk tarot

Vid bokning av runor använd formuläret nedan. Att få vägledning via runor är en enkel metod att ta till om man vill ha svar och råd var man är i livet, materiella ting eller av annan privat karaktär. Naturligtvis är alla mina runor skapade av mig själv som jag använder, där varje runa är noga visualiserad samt integrerad med dess symbolik och visdomsmagi. 

inga frågor kring operationer, hälsa, liv eller död då det är oetiskt

SKRIV VAD DU BOKAR!

1. En fråga: 750 kr
2. Två frågor: 1050 kr 
3.
Tre frågor: 1350 kr
4. Vägledningen kommer på din mail
5. Företagsswish: 1236546519 skriv vad du bokar i meddelandet i swish-appen! OBS: VIKTIGT