(O)SIR(I)US & KRISHNA

 • SIRIANS SOM GUDAR & GUDINNOR

  Sirius (Sothis eller Sopdet) kopplades till Osiris, Isis, Horus-triaden i det forntida Egypten. Jungfru Maria var också en senare inkarnation av Isis. Den egyptiska hieroglyfen för Sothis har en stjärna och en triangel. Jag som esoterisk numerolog har studerat trianglar och Pythagoras trigometri, the divine triangle där vi hittar allt, även i Canis Major, ja hela vår galax rör sig i trianglar. Lyssna gärna på mitt poddavsnitt om de sju själscyklerna. Men inte nog med att Sirians varit här som gudar, de finns även som de blåa indiska/vediska gudarna och i denna artikel zoomar vi in på Krishna som är en Sirian.

 • ENGAGEMANG MED GAIAS INVÅNARE

  Symbolerna de använde var vanligtvis ormar eller hundar. Fysiskt, i allmänhet har sirians mörkare till blå hud, mörkare till korpsvart hår och ögon samt är inte lika stora som lyrans. När det gäller deras personlighets-egenskaper skulle jag säga att de var mycket hängivna att tjäna mänskligheten.

  Medan lyrans var engagerade i att styra mänskligheten, var sirians intresserade av att hjälpa eller ibland till och med rädda mänskligheten. De kunde vara väldigt nitiska, och på grund av detta drag störde de ofta där de inte hörde hemma. Men man kan säga att de var korsfararna för mänskligheten.

  Sirians är goda, helt service minded. De har från tid till annan varit inblandade i jordens historia och intresserar sig därför för vårt väl och ve. Som med alla grupper finns det några medlemmar som är i service till självet. Dessa siffror är små i proportion till att de flesta idag väljer osjälviskt serva andra. Likaså med pleiaderna och undergrupper av the Nordics. Då Pleiader/Nordics inte finns högre än 4D ser vi mycket stridigheter och force alians grupper inom dessa.

MIN SIRIAN  A S H K E R A  SON GÖR ENTRÉ
När jag först blev kontaktad av min Sirian familj från 9e dimensionen visade de ett glänsande guldskepp som flöt på ett enormt vatten. Skeppet såg ut som en stor bläckfisk med en enorm kupol i mitten av glänsande guld, ut från denna kupol sträckte sig ”armar” ut runt om som var ca 6-8 stycken, armarna försvann ner i vattnet. Ni som har följt med på min resa har sett bilden jag ritat upp på guldskeppet och läst om detta.

Strax därpå (dagar) står jag vid sängen och ser en yngre entitet ligga i min säng. Han var helt mörkblå och hade korpsvart, tjockt hår. Jag stod länge och tittade på honom och han på mig. Jag kände igen honom, eller rättare sagt energierna. Något väcktes här inom mig som sovit och slumrat i alla mina år här på jorden. Det jag såg var att han såg lite ledsen ut. 

Plötsligt kommunicerade vi telepatiskt, han berättade vem han var, han var och är min son, jag stod mest och gapade, vaddå son? Jag bor ju här på jorden, som människa, nää jag ifrågasatte precis allt, nöp mig i armarna i hopp om att det var en dröm.

Antagligen var det han som sänts till mig från en parallellt pågående tidslinje i samma nu från just 9D och här kom chocken, ni vet, allt på en gång. Han berättade vem jag egentligen var, att jag valt att gå ner hit för vissa uppdrag. Att detta kallades Starseeds, stjärnfödd och att jag inte hade något med jorden att göra eller människorna här, egentligen. Mina fysiska föräldrar var inte mina blodslinjer, nej jag kom inte från astral planets fjärde dimension. Gissa om jag höll på att tappa fotfästet samtidigt som jag kände en enorm lättnad över att jag alltid känt mig som en utböling, att jag inte passade in eller kunde förstå människornas beteende, tills jag en dag var så programmerad här i 3D och föll in i normen.

Jag frågade hur gammal han var och han svarade att här på din planet är jag 12 mänskliga år men jag är några hundra år på den högre tidslinjen från 9e dimensionen. Nu ska ni veta att vid den här tidpunkten visste jag inget vad aliens var, än mindre humanoider, dimensioner, ja allt detta var grekiska för mig. Jag måste ha sett ut som en fågelholk. Sen försvann han lika snabbt som han kom in och här började min Starseed aktivering, snart igen kom de tre ashkera sirians jag idag jobbar med och hälsade på och vi har ett starkt samarbete vad mina uppdrag är. 

LORD KRISHNA & VISHNU ÄR SIRIANS
Självkontemplation, analytisk tänkande och framför allt överlämnande till det galaktiska kom här att upplysa mig kring fakta kommande åren som på något sätt förklarade många av Vishnus inkarnationer, logiskt och mycket mer meningsfullt än vad man normalt kan tänka sig eller stöta på. men jag fick ihop det, tillslut. Jag började dras till vedan och de indiska gudarna. För, min son såg exakt ut som en indisk/vedisk gud….  när jag blygsamt frågar min Siriangrupp om de indiska/vediska gudarna är Sirians svarade de ja, vi har varit här i många skepnader beroende på vilken tidsålder.

Krishna och Vishnu är samma själ. Krishna är Vishnu förkroppsligad i en fysiska form i Dwapara Yuga, dvs den tidsålder vi går in i efter nuvarande Kali Yuga, time of destruction.

Lord Krishna är i spetsen för det andliga livet på sin planet,
Sirius A (Krishna Loka) i Sirius stjärnsystem

BLÅ VARELSER
Nästan alla Vishnus avatarer är avbildade som blåhudade. Färgen blå och hans inkarnationer går alltid ihop. Att föreställa sig hur Krishna kan ha sett ut är inte så svårt för dem som har sett kultfilmen ”Avatar” av James Cameron. Temat som filmen kretsar kring var hur den här killen med ett mänskligt begränsat medvetande tar en utomjordisk kropp (en Na’vi-kropp) och sedan  inkarnerar på sin inhemska planet Pandora. 

Låt oss spekulera, jag har i skrivandets stund fått ca tjugo meddelanden från folk som ser dessa blå varelser, många av dem liknar just avatar filmen. Tidigare har många individer, klaner och stammar haft kontakter med den andligt avancerade Sirian civilisationen. De som finns i ett högre medvetandetillstånd har kanaliserat information om vilken typ av civilisation och humanoider samt gudar som bor där. När jag analyserat vilken typ av beskrivning som ges för de minst fyra typerna av raser som bor i Sirius-stjärnsystemet blev jag mäkta imponerad vad jag hittade och vi kan för skojs skull ta med filmen Avatar:

 • JAKE SULLY

  Planet; Pandora
  Medvetande: Begränsat (mänskligt)
  Fysiskt kropp med namnet: Jakes AVATAR
  Ursprung: Jorden
  Uppdrag: Idiotisk förstörelse av flora och fauna för att få några mineraler, en självisk ego operation.

 • KRISHNA

  Planet: Jorden
  Medvetande: Galaktisk
  Fysisk kropp med namnet: Krishna
  Ursprung: Sirius A
  Uppdrag: Bevarande av Dharma. Förinta ondskan. Befrielse. En osjälvisk operation.

 • NARASIMHA

  Feline rasen som är en annan form av ashkera sirians kan förklara Narasimha. Jobbet var detsamma i den här avataren också. Förgöra negativa entiteter och återupprätta den dharmiska ordningen. Klicka på rubriknamnet för länk och bild där man klart ser feline rasen.

 • MATSYA

  Enligt den afrikanska stammen Dogon, som fick hjälp av en grupp Sirian B att lära sig astronomi och stjärnsystemet, ritade de ut Sirius B stjärnan långt före kartor eller teleskop fanns. Matsya är en ras hälften fiskar och hälften mänskliga varelser som enligt vedan föll ner från himlen i västra Afrika och lärde afrikanska dogons många saker inklusive att dela information om sitt hem. Detta förklarar våra valar och delfiner samt jungfrur som är Sirius B entiteter. Halv fisk och halv människa låter som Matsya-avataren i Vishnu. Klicka på rubriknamnet för länk och bild.

  Detta indikerar att Sirius har övervakat jordens planetariska utveckling i många eoner. När vi börjar titta på saker på detta sätt med tanke på ett utomjordiskt engagemang i jordiska angelägenheter kan intergalaktiska krig som Mahabharata och Ramayana förklaras. Byggnad av rama bron. Överdriven användning av kärnvapen i Mahabharata-kriget. Intergalaktiska resor genom vimanas (förmedlas i Vaimanika Shastra). Allt detta ger mycket mer mening och förståelse.

  Det är inte allmänt känt, men den hinduiska kulturen i Indien såddes ut av Lord Krishna, från hans hemplanet Sirius (Krishna Loka) i Sirius A stjärnsystem. Som en del av avslöjandet av den utomjordiska närvaron på och runt jorden går helt tillbaka till forntiden av för-historien. I högre frekvensvibrationer finns kärlek, 432 hertz är den kärleksfrekvensen. Det är en port mot helande och välbefinnande, vilket kan förklara Krishnas kärlek till musik och musikinstrument, särskilt bansuri. • SIRIAN CIVILISATIONEN HAR SATT EN STOR PRÄGEL PÅ VÅR JORD GENOM ALLA TIDSÅLDRAR. OSIRIS, ISIS, HORUS, JUNGFRU MARIA & NÅGRA AV DE INDISKA GUDARNA. SIRIANS ÄR THE GREATEST.
  /CAROLA