själsliga, andliga och esoteriska entreprenörer

mission 2023!

Kära kollegor och entreprenörer, äntligen känner jag att det är dags att jobba mera med kompensationslagen men också att inom kabbalan pratar man mycket om givandet för att kunna manifestera upp i högre sfärer. Är du som jag att efter ditt andliga uppvaknande totalt stängde ner det fysiska? Nåja, så gott det gick. Hej då gamla vänner och bekanta, hej då relationer, hej då begär, bekräftelse, yta samt karriärism. Under ganska många år fick jag en stark tillsägelse att inte fota mig, sk selfies, vara utseendefixerad, ja yta överlag. Det var jobbigt då jag levt i 3D som handlat helt om yta, prestationer, visa sig bland kända och framgångsrika människor, ha ett tipptopp hem, bil, ungar, inredning, kläder and the list goes on. 

jag var trött, sååå själsligt trött

Jag djupdök ner i den esoteriska, okulta, andliga och mediala världen några år. Visst syntes jag men det var inte mycket. Jag studerade och studerade all ledig tid, dygnet runt och idag är jag specialist inom mina områden (nåja, blir man någonsin fullärd?). Det viktiga inom vår branch att lära ut esoterik, andlighet, medialitet, reiki, hjälpa de nyuppvaknade på vägen ÄR just vår specialitet. Allt det en själslig entreprenör gör är ju att skapa själv, kontent, kurser, PDF-filer, E-böcker/vanliga böcker, orakelkort, artiklar, poddar, videos med mera.

En soulpreneur skriver själv efter många års studier, bygger sin business själv, kanaliserar själv, spår själv, ja allt som ska ut kreativt skapas själv av en själslig entreprenör. Tillhör du dem som inte snålåker på andras kunskap, köper in folk som ska skapa åt dig (karriärister) har du kommit rätt! Här är det själen som vägleder, anden och din mentalism (källan). The real

Soulpreneur !

Ju mer jag ser vårt så kallade andliga Sverige desto mer triggas jag in i mitt mission, jag ser RÖTT gällande karriärister. För (handen på hjärtat) så här 3D har nog vår andliga community aldrig varit! Ever! Att vara en själslig entreprenör handlar INTE om att köpa in andra som både skriver samt pratar för karriär och glory, tom håller kurser som dessa inte ens gör/utövar själv. Att folk faktiskt köper detta och inte ser igenom konceptet får mig att tappa hakan! Kan du inget själv, håller inte dina egna kurser själv så är du en karriärist 100% som endast har pengar och glory för ögonen. Tro mig! 

En själslig entreprenör jobbar inte för karriärism, glory, fame samt skor sig på andras kunskap och blir känd via andra som de på ett eller annat sätt köper in för att tjäna pengar på just dig. Lär dig vad och vilka som är äkta andliga, själsliga och esoteriska entreprenörer och lärare inom sin specialité. Vi måste rensa ut sånt här om vi någonsin ska ta oss ur den destruktiva satanismen jag kommer prata om i Esoteriska podden ← Är detta satanism? Ja, tro mig och du kommer förstå varför när jag pratar om vad den lägre människan är, detta är satanism i sin högsta form, vi pratar bla venusian energy, dvs Venus energin som ligger långt ner i Sephirot, hon ligger vid Yesod, the shadow self, Ego och identitet. Begär, lust och pengastyrd, karriärist och helt på den högra sidan av kabbalaträdet, dvs helt egocentriskt styrd. Mer om detta i Esoteriska podden

its time

for a wake up call

Confidence - letsskyrocket
Carola von Ahn
Kosmolog, numerolog, kabbalist & REIKI

Kontakta mig för samarbete eller
andra frågor via dessa sociala medier ↓