STARSEED MISSION

HÄR KOMMER LITE INFORMATION

✩ ✩ ✩ ✩

Det finns en skillnad mellan att förstå begreppet Starseed och faktiskt vara en. Akta dig för bedragare som spelar rollen som Starseed. Att vara en Starseed är inte för de svaga. Du kommer bli varse och kontaktad av din humanoida/alien grupp om du är en Starseed för just ditt uppvaknande.

DET RÅDER EN TREND ATT VARA EN STARSEED.
MÅNGA KÄNNER SIG KALLADE MEN FÅ ÄR UTVALDA

FÖRORD
I och med mitt stora livsintresse för universum, galaxer, planeter, startrek baserade filmer, scifi, sagor och liknande har jag genom hela livet vägleds men det har inte varit rätt tid. Precis som allt annat väcks vi upp när det är meningen att vi ska väckas upp. Oftast sker det brutalt och omtumlande. Uppvaknandet är redan inskrivet tillsammans med din själsgrupp, själsfamilj, ditt högre jag samt din guide. Intresset har varit stort och jag har frågat lärare, mamma, pojkvänner och sambos genom åren om universum, galaxer, planeter, stjärnors konstellationer samt alien liknande varelser. Ingen har kunnat svara.

Jag blev förstås personligen kontaktad och aktiverad av min Siriangrupp, därmed aktiverad Ashkera Sirian A Starseed med ett uppdrag jag känt i bakgrunden hela mitt liv.

VAD ÄR EN STARSEED?
En Starseed är en själ från en annan värld som inkarnerar på jorden för att få med sig ljus och kunskap, att hjälpa moder jord och lyfta människorna på planeten. Starseeds är äldre själar, som åtagit sig ett volontärs jobb. De är vanligtvis experter på att gå in i andra världar och dimensioner i längre perioder (ibland många, många liv) för att hjälpa den världen i rätt riktning, vilket ger ljus energi till civilisationer som fortfarande är i mörkret eller kämpar.

STARSEED AKTIVERING
Det är ganska typiskt i dessa uppstignings tider att Starseeds börjar gå igenom ett uppvaknande, upptäcka att de är en del av ett mycket större samhälle samt av att väcka andra som delvis kommer ihåg eller omfamna deras andra världsliga ursprung. Samfund med likasinnade själar existerar på internet liksom mycket information om olika möjliga ursprung. Att vara en Starseed behöver inte vara en ensam resa. Nedan följer några användbara beskrivningar som hjälper till att bestämma om du verkligen är en Starseed.

Om något av tecknen nedan passar, kan det uppstå ett uppvaknande - men kom ihåg att alltid lita på intuitionen när du får kallelsen. Detta gäller även om du misstänker att du har ett Starseed barn. Föräldrar till Starseeds kan upptäcka att de också är Starseeds, även om de kan ha olika ursprung för sina barn.

TECKEN
För att veta om man faktiskt är en Starseed finns det några mönster som många visar. För det första skiljer de sig från "normala" människor och det är svårt att passa in i grupper av människor. De kan känna sig isolerade eller utstötta i den här världen. De kan se på denna värld med något som är förknippat med oförståelse och finner det fientligt, krigsmässigt, självförstörande, okunnigt och många mänskliga beteenden kommer inte att göra någon nytta för dem. Man beter sig INTE som 3D människan att festa, dricka alkohol, söker bekräftelse via sociala medier med profilbilder och annat man vill visa världen att man har presterat eller införskaffat/gjort. Man har inget "ha"-begär och man kan försörja sig själv, står stadigt på jorden och man har starka minnen från sin civlisation, men det viktigaste är att man blir kontaktad av sin humanoida grupp för sina uppdrag som är högre än en själv. Man har valt bort det mänskliga livet, styrningen, 3D, glamor, pengar, status och jobbar varje minut med aktivism för att få bort det lägre tänkandet och destruktiva människan som vandrar här.Man kan sin grupp utan och innan och man sitter inte och googlar raser. En Starseed VET. Blir man kontaktad har man kommit ur 3D och är redo för sitt mission.

Starseeds har ofta överlägsen intelligens och en mer förfinad känsla. De tenderar att vara frid-kära och vill skydda miljön. De kan vara smartare när det gäller att ta hand om sin egen kropp, villig att engagera sig i förändringar som leder till det bättre. De dricker inte alkohol, festar eller fotar sig var och varannan dag. De är aktivister. De har ett fast mission. De är vanligtvis ganska känslomässigt stabila. Vissa Starseeds, beroende på var de kommer ifrån, kan vara mycket logiska, intellektuella, kloka, välvilliga och med kärlek i rymden eller vetenskapen. Andra dras till olika naturliga läknings metoder som är fria från kemikalier. Man är andlig och är mycket intuitiv samt medial. Man kan försörja sig själv och man har ett stort mission som är större än en själv. Man våljer bort familj och vänner, fester samt dokumentera allt man gör privat och fota sig i tid och otid.

RESENÄRER AV TID & RYMD
Starseeds är från en annan värld, en annan civilisation, de kan med lätthet resa ut i kosmos, besöka sin galaktiska familj samt hämta ner aktiveringar och genetiska koder. De kan ofta veta omedelbart vad som försiggår på andra tidslinjer. Starseeds känner ofta till saker som andra inte gör, de kan känna starka motivationer bakom många av de saker som finns på jorden, till exempel de verkliga orsakerna till att krig strider, det som verkligen ligger bakom medicinsk industri, vilken regeringens sanna avsikter bakom en viss politik. De kan räkna ut saker genom att dra på sin stora galaktiska historia som just äldre själar, men även gå ut på många tidslinjer. De vet vad de vet. De har en stor social kompetens och ser igenom varje individ. Denna kunskap beror på en högre länk som de behåller med sitt humanoida DNA.

FAST I EN MÄNSKLIG KROPP
Vi steg ner från en högre dimension utan  tydliga minnen alls, lämnar livstemat för att försöka komma ihåg när vi blir äldre och försöker "vakna" vid någon tidpunkt men även bli aktiverade av den galaktiska gruppen till dess syfte och uppdrag. När en Starseed väcks är det någon som inte jobbar ur 3D och som strider för mänskliga rättigheter, är självförsörjande, har en översinnlig kunskapsbank och gör de inte sitt mission som tar varje minut av deras liv brukar ses som ett bortkastat liv eller missionsuppdrag.

Från och med nu börjar Starseeds nedstigning på Jorden komma in med mer återkallelse om vem de egentligen är. De kommer att minnas som barn och kan behålla de viktiga minnena. Detta beror på att jordens vibrationer har stigit tillräckligt eller uppstigit nog, så att de kan börja minnas. Den kan även väckas av sina grupper. De visar sig och du får dina uppdrag samt får följa med ut i deras skepp. Tidigare har energierna på jorden varit mycket lägre och mer fientliga, detta har gjort att Starseeds känner sig eländiga och obekväma. När dessa energier nu stiger och sänder tillbaka ljuset, förbättras atmosfären i och runt jorden, vilket gör Starseed livet mycket enklare. 

SCIENCE FICTION
Starseeds älskar science fiction som Star Trek och Scifi (ni som känner mig vet vad jag tittar på och mitt universum/kosmos/planeter samt de där besökarna ältades med mamma sedan 5-års åldern) eftersom det påminner oss om hem. Vi kan ofta stirra på stjärnorna med en känsla av hemlängtan, djupa funderingar kring kosmos och planeter samt galaxer. Hur många universella dokumentärer jag sett genom livet kan inte räknas. Vad Starseeds måste inse är att medan det är okej att drömma om "hem", är det viktigt att jorda in i jorden under sin vistelse här och göra det bästa av det. På så sätt kan vi göra våra bästa uppdrag här. Genom jordning stöder Starseeds Gaia genom att överföra ljusenergi uppifrån till jorden och därigenom hjälpa till i uppstigningen till dimension 5. Vi går med gott exempel och pekpinnar på vad 3D människan bör jobba med kring beteenden, hur de lever och beter sig. Saker 3D människan inte har en aning om.

ATT BLI KONTAKTAD

SIGNIFIKANTA OBSERVATIONER

HUMANOIDER & ALIENS ÄR FÖRSIKTIGA
med att visa sig då de dels inte får gå in och störa eller agera för, mot eller med oss. De bevakar oss däremot. De lär sig av oss och de tycker vårt DNA, våra sinnen (som de saknar) och kroppar med alla möjliga förmågor är häpnads väckande och vi tycker att de är otroligt avancerat utvecklande jämfört med oss så it's a win win situation. Det finns dock aliens som inte är av god eller kärleksfull karaktär, reptiler, artificiella intelligenses, A.I (cabalen, illuminati, the deep state) som infiltrerar och styrt oss i årtusenden. Detta kallas programmeringar och är kortfattat en manipulation, religion och slaveri (styrt av Dracos, Reptiler och Greys mfl) Spänn bara fast säkerhetsbältet för uppvaknandet till sanningen! Du kan också bli manipulerad att tro att du pratar med en viss civilisation eftersom du inte varken gjort din personliga utveckling, kommit ur 3D, inte är en äkta Starseed. Många gånger vill folk vara Starseeds men de vill inte göra jobbet, varken med sig själva eller kollektivt. De hämtar då tankeinfo i formen av bilder och meddelanden från det kollektiva mindet och detta kan man se direkt vem och vilka de är. Civilisationen man tilhör kontaktar ENDAST Starseeds och de Starseeds som jobbat dygnet runt med personlig utveckling och lagt sig själva och sitt EGO åt sidan.

Nåväl, som galaktisk Starseed får du snart kontakt från din grupp och civilisation du stigit ner ifrån med ett eller flera uppdrag. Snart visar de sig för sig, men de brukar vara försiktiga i början. Ju mer kontakt du släpper in, desto fortare går aktiveringen. Ni har ett tight samarbete och du får nedladdade koder där du vet vad ditt nästa steg i ditt uppdrag är. Kommunikationen sker telepatiskt och eller via lightlanguage. Du kan din grupp, du minns civilisationen och ditt liv där som pågår i nuet. Du kan med lätthet navigera på dimensionen du stigit ner ifrån, även från planeten.

ENSAM ELLER OVANLIG?
som om du inte kan relatera till någon omkring dig? Knappt dina föräldrar? Starseeds har sällan en kontakt med sina fysiska föräldrar och inga minnen från tidigare liv på jorden. Det kan finnas en anledning till det. Du kan vara den lilla procenten i samhället som har en avlägsen härkomst, hitskickad på ett uppdrag att gynna mänskligheten på dygnets alla timmar. Starseeds är väldigt få. Starseeds är avancerade varelser som härstammar från avlägsna stjärnor och galaxer, vars uppgift är att hjälpa jorden in i bronsåldern, dwapara yuga samt astrologiska vattumannens tidsålder. De har inga som helst minnen från tidigare liv på jorden eftersom man gått ner från en annan civilisation. De är starkt utvecklade själar med en oföränderlig mängd visdom som dvalar i sin kärna. Även om de kan komma från en avlägsen galax, ljusår bort har de hittat ett nytt hem här på jorden för ett stort mission, större än sig själv.

Starseeds upplever en total amnesi (minnesförlust) om deras sanna identiteter i början för att skaffa sig enorma erfarenheter kring människans beteende och leverne. Tuffa yrkesliv med stor social kompetens, inte känna sig hemma med sin fysiska familj, står på egna ben, klarar sig själv i ur och skur, har ett drivande hårt mission varje vaken och sovande sekund, känner ingen connection med jorden eller tidigare liv här, men var och en kodas med en aktiverings brytare. Varje "awakening" är unik och kan sträcka sig från uppmätt och lugn till abrupt och intensiv. När de är aktiverade behöver Starseeds egentligen inte googla eller efterapa vad de är, de vet själva. De påminns om sitt syfte på jorden och var de kommer ifrån utan förklaringar. Detta sker genom alla nedladdade koder och bilder, men även kontakten med sina galaktiska familjer. Man pratar fritt telepatiskt med sin galaktiska familj.

Det finns många olika övertygelser om Starseeds ursprung, men deras syfte är tydligt, de är på jorden för att vara till tjänst för mänskligheten. De är först här för att lära sig 3D Matrix samhällets programmeringar, jobbar i tuffa arbeten och relationer och skaffar sig stor erfarenhet att hjälpa våra samhällen till en ny ålder, dwarpara. Ett mål med jordelivet kan dock vara att lösa traditionell karma, skuld och skuggarbeten.

Starseeds ser ut, verkar och känns nästan som "normala" människor vid första anblicken, men sen ser man att de verkligen är galaktiska. De upplever gemensamt en medfödd ensamhet och en längtan att återvända hem. Medan de snabbt kan urskilja mänskliga agendor, finner de mänskligt beteende förvirrande, irrationellt och är villiga att involvera sig i samhället genom att skaffa sig stor kunskap kring 3D programmeringar i jobb, relationer, och destruktiva beteenden. En av de mest talande Starseed egenskaperna är deras känsla av upphetsning när de upptäcker att de kanske inte är mänskliga trots allt.

ÄR JAG EN STARSEED?

KOLLA AV DIN PERSONLIGHET

ENSAM KÄNNS BÄST
Om du säger upp kontakten med gamla vänner och bekanta därför du förstår dem än mindre nu än vid ditt tidigare liv, skippar krogrundor på helgerna, dricker aldrig vin eller övrig alkohol, säger nej till all tre dimensionell aktivitet, lägger all din tid på fördjupning av budskap och vägledningar du inte riktigt förstått genom livet, börjar ifrågasätta precis allt, börjar lita på din inre vägledning samt vägledningar du får levererat av dina galaktiska grupper, du börjar plötsligt interagera med moder jord och alla element, du strider och jobbar för planeten, du blir aktivist, människorna samt uppstigningen av dig själv och andra till femte dimensionen, ja du lever inte alls ur ha begär, vill fota dig och synas, leva skyddat med en familj som trygghet för det är 3D, en Starseed står stadigt själv och jobbar ensam.

Kundalini aktiveringar sker nu i överflöd, man kan då vanda fritt mellan dimensioner och får full insikt i flera universum, kosmos, astrala väsen, entiteter och alien civilisationer. Kort sagt, om du lägger och viger hela ditt väsen och liv till detta och kan bocka i övrig text kan jag nog säga att du är en uppvaknad Starseed. Troligtvis säger du upp ditt ordinära jobb. Detta uppdrag är större än dig själv och ditt eget liv.

Vilket uppdrag du har meddelas dig, vad du ska veta visas också för dig. Det är koder som måste knäckas och på kvantnivå delas upp i mindre sekvenser så de blir förståeliga för den mänskliga hjärnan.

PUSSLET LÄGGS
Eftersom människan är nyfiken av sin natur börjar vi nu lägga ett pussel. Vi tar alla bilder, koder, symboler, fysisk närvaro, galaktiska minnen av ens humanoida ras som besöker dig, samt telepatiska röstmeddelanden och börjar utforska vad i hela friden detta betyder? Precis som vid ett andligt uppvaknande tar det tid att hitta svaren, att förstå och lägga ihop varje pusselbit så it make sense så att säga.

Därför säger jag det igen, vid varje bild, röstmeddelande eller vision, skriv och rita ner precis allt, för du kommer att få en aha-upplevelse senare och kan då gå tillbaka och sätta ihop pusselbiten med nästa och nästa. Tillslut har du lagt ett pussel som börjar visa sig som en karta av vad det är du bör veta. Alla downloads du får är bara ämnade för just dig och ditt uppdrag. Allt sker stegvis eller allt på en gång.

DE KOMMER INTE GE DIG OFÖRSTÅERLIGA KODER.
DE KOMMER OMKODA & UPPGRADERA DIG

De vill visa oss vad som är, vad som kommer samt försiktigt visa dig att de finns och att du nu ska vakna som den Starseed du inkarnerat som. Du är nu redo för ditt mission som Starseed. humanoider/aliens kommer inte ge dig helt förståeliga koder, de kommer avprogrammera dig från vad som inprogrammerats under ditt liv, aktivera dig och visa dig bilder som börjar väcka upp dig, ta med dig till din gamla civilisation och vara fysiskt närvarande.

ETT UPPDRAG STÖRRE ÄN DIG SJÄLV
Redan här ser jag vika som är äkta Starseeds. Uppdragen bara vissa klarar av och det är inkarnerade humanoider i fysiska kroppar. Uppdraget tar över hela livet. Familjeliv väljs bort. Det ordinära jobbet likaså. Gamla vänner sägs adjö till. När man gjort sina läxor, personliga utvecklingen, kanske levt ett mindre trevligt liv av motgångar och kärlekslös barndom, utan stöd och vägledning av föräldrar, katastrofala relationer, blivit ensam vargar som lärt sig klara sig själva, utmanas år efter år av olika tester, patrull och katastrofala händelser som de ska klara av på egen hand, hittar ingen jämlik som de kan känna gemenskap med, känner sig som utbölingar, konstiga och passar inte in någonstans. Har en tidig dragning mot universum/kosmos och dess mysterier sedan barnsben.

Vägrar anpassa sig efter samhällets strukturer och programmeringar. Otroligt smarta och högt intelligenta men kan ha sämre betyg trots det. Ifrågasätter människor samt samhällets tänk. Passar inte in i den tredje dimensionen trots att de kämpat och försökt agera och leva inom boxen av hur människor anses ska leva, tänka, se ut och agera. Ifrågasättanden som -var detta allt? Vad gör jag här? Kraftig dragning mot något större. Göra skillnad och lära ut. Valt bort krogliv, fester, alkohol, egobaserat bekräftelse om att synas på sociala medier kring sig själv, står på egna ben, försörjt sig själv hela livet utan stöd från föräldrar eller familj/sambos, ser allt ur ett högre perspektiv, jobbar dagligen med att höja kollektivets medvetande och få ur dem ur programmeringen samt styrningen. Att du själv kommer sist och kollektivet först i allt.

✩✩✩
KÄNNS DETTA IGEN?
KAN DU BOCKA AV DET MESTA I TEXTEN?
VÄLKOMMEN STARSEED ON EARTH!