Detta är en oerhört viktig kunskap samt information, en information som det inte pratas om, så läs noga. Svart magi kanske är något du sett på filmer, läst om i sagor och tänker att detta är bara i sagornas värld. Något påhittat. Det finns inte på riktigt. Precis, så har jag också tänkt, men ack vilken erfarenhet det blev. Kanske ska jag säga käftsmäll. För kära du, this is for real!

Psykiska attacker, mörk magi och svart magi attacker kommer i formen av hexes and jinxes (en magisk spell, tex death hexes). Förbannelser och spells kommer alla utifrån och det viktigaste att komma ihåg är att skicka tillbaka till den faktiska källan.

Så om du misstänker eller lider av någon mörk och svart energi är det absolut nödvändigt att du söker hjälp. Ta det väldigt seriöst, ditt liv står på spel! När det gäller avläsningar kan människor ofta uppleva monstrositeten i svart eller mörk magi. Den svarta magi utövarens mörka energi i koncentrerad form, kan skapa en bubbelpool med negativ energi.

Detta är en slags energi som bokstavligen kan få en person att bli sjuk, begränsa sina möjligheter, orsaka olyckor, förlora sin karriär, få missfall och till och med relationer. De mörka magikernas medel och tekniker är listiga och luriga.

Huvudsyftet med denna mörka magi är att begränsa deras tilltänkta offers öde och ta bort deras möjligheter. Det fungerar mer som ett urverk eftersom många inte är medvetna om någon form av effektivt försvar mot en så stark psykisk attack och magi. På detta sätt kan stark mörk psykisk energi i hög grad påverka dina framtidsutsikter.

Mörkare ockulta krafter och häxverk är vanliga idag. Om du frågar ljusa och även mörka magiker kommer de att förklara ytterligare för dig hur vanliga trollformler för missfall, förbannelser, skapa kaos, kanske tom att dina arbetsrelationer börjar skaka i väggarna samt konsten att sända mörk energi har blivit vardagsmat bland "vanliga andliga profiler". Ett smörgåsbord för empatilösa, mörka narcissister.

Det du ska veta är att dessa svarta magiker gör detta medvetet. De har en intention. Det jobbar över och förbi den fria viljan. En lag våra extra terrestrials, aliens, humanoida grupper respekterar till max. Men inte svarta magiker. De trampar på din fria vilja. De tar sig rätten till att styra, programmera, förgöra, förstöra dig och ditt liv. Här ser du skillnaden på övertramp. En Pleiad, Sirian, Arkturian skulle aldrig göra dessa övertramp till exempel.

Det dessa gör är rätt och slätt en psykisk våldtäkt. Ett övertramp. De är förövare. Dessutom har de ingen empati och därmed ingen ånger. -Men jag känner eller har ingen kontakt med någon svart magiker, så jag är safe tänker du. Då svarar jag att dessa sitter inte och basunerar ut vad de pysslar med bakom kulisserna. Du ska veta att de jobbar som REIKI masters, kanske har de andra kurser inom det andliga. Det du måste göra är att se igenom dem, för tro mig, de avslöjar sig förr eller senare.

★ Pratar de i kluvna tungor? Upplever du att personen matar ut kärlek, healing, chakrablockeringar, demoner och har en stor kunskap kring just demoner och mörka energier, att den personen i princip vet bäst och mest kring allt?

★ Pratar personerna ständigt skit och förtal och får det att låta som att de varit offer för andra, ständigt blivit utsatta för människor som på ett eller annat sätt skadat dem? Hänger ut personer? Dra åt dig öronen. Detta är en manipulation, en projicering. De spelar offerkoftor och martyrer. Det finns alltid en annan sanning bakom, myntet har två sidor. I de flesta fall handlar det om att förgöra motståndare och att man själv vill sitta som en allsmäktig härskare. Svartsjuka och avund med andra ord.

★ Vill de veta allt om dig? Tro mig, finns det ett intresse för just dig lär den svarta magikern lusleta och bevaka varje steg du tar, utan att du vet det. Oftast har de en agenda varför just du är utvald, antingen för att de behöver dig för ett specifikt syfte de inte kan genomföra på egen hand, eller så för att skaffa sig en allierad om du är en stark, karismatisk, kanske lite halvkänd inom branschen, eller så kan agendan vara wingmans. Det är svagare personer som blir magikerns lakejer, undersåtar. Nickedockor som aldrig ifrågasätter. Det de blir tillsagda att göra, gör de och de brukar nästan dyrka marken den svarta magikern står på. Dessa har redan fått svart magi i sig för att hålla sig på mattan och vara underdogs. Ofta vill den svarta magikern att du ska ha ett band med dem för resten av livet. Om du säger nej, eller upptäcker magikern kommer det bli kaos.

är en gammal symbol för styrka och stabilitet. Ankaret symboliserar att hålla något eller någon på plats. Att INTE sjunka. Ankare symbolen har använts så länge vi kan minnas som tatueringar på sjömän, som amuletter i formen av halsband, men även finns symbolen på stora lastfartyg och båtar bland annat.

Som ni vet (eller inte vet) är att svartmagiker och okultismen (deras herre är bla den mörkaste magikern genom tiderna Alliester Crowley) att de vänder på symboler för mörka agendor. 666 är en sån symbol, det upp och ner vända pentagrammet, 33 eller 333 framkallar en demon jag skrivit om tidigare i bloggen för att nämna några. Dessa ljusa, trygga symboler kan en svart magiker använda för sina onda syften.

Syftet är att de stoppar in ankare i dig så att du ska sjunka. Men samtidigt vara sammankopplad för alltid eller under en tid till den svarta magikern.

Ofta sätter svart magikern även kedjor runt dig, antingen runt magen eller på flera ställen, längst ut hänger ett eller flera ankare. Ibland kan man hitta lås. Man kan även hitta en eller flera svarta ormar inuti dig. Ormen är symbol för stor kraft som indikerar förändring, förnyelse och transformation. Ormen är en potent arketyp av psykisk energi, kraft, dynamik, instinktivt driv och hela processen med psykisk och andlig transformation.

I mytologin är ormar kraftfulla, magiska och mystiska varelser. Även här används ormen omvänt till det som den egentligen står för och det kan ge svårt mörka effekter.

Svart magikern brukar också skicka ett "filter" runt och kring ditt huvud. Du kommer ha svårt för att koppla upp dig, du tappar fokus eller sänker dina mediala förmågor, du tappar kontakten med Universum, Kosmos, guider och andra civilisationer.

Känner du att någon försöker koppla upp sig på dig, du får en enorm energi attack runt tinningarna, huvudet, genom och runt öronen, nästan som att du har en elströms boll runt dig, kanske smärtar det, kanske börjar det värka, det känns olustigt och mörkt, kanske susar, tjuter det i öronen, klickar? Med säkerhet är du under en attack av en mörk elak magiker. Detta är en psykisk våldtäkt.

★ Kanske blir du plötsligt sjuk, känner dig deprimerad, orkeslös, håglös, får tunga, destruktiva tankar, får nattliga attacker av demoner eller andra astrala väsen? Kanske börjar omgivningen plötsligt behandla dig illa? Dina närmaste? Arbetskamrater? Om du vet att du inte gjort något för att förtjäna detta, att du är psykiskt frisk kan jag nog lova dig att det handlar om en psykisk mörk attack från en svart magiker som vill dig illa.

Hur skyddar man sig? Det finns tusentals sätt på nätet hur man skyddar sig. Jag kommer inte räkna upp dem alla här (vit salvia, havssalt i både vattenglas och strö runt i alla hörn, äggskal, höja energin rejält, musik, skratta, dansa och gud vet allt). Tro mig, det hjälper inte under en pågående attack.

Ofta jobbar den svarta magikern med andra (sina wingmans) som skickar samt inplanterar detta i dig och kanske än mera än jag rabblat upp? För att det ska bli extra kraftfullt använder de sig av sina wingmans, dvs sina undersåtar, sina lakejer. Nu krävs det experthjälp!

★ Oroa dig inte, allt det den svarta magikern stoppat in i samt runt dig går att plocka bort. Always. Jag har den turen att jag har vänner som klarar detta galant, men även så har jag en kraftfull shaman. Nu pratar jag inte om folk som gått kurser i shamanism, det är inte äkta shamaner. Jag pratar om infödda shamaner, en Aztek indian som gått vandringen och överlevt. Dessa shamaner blir kallade av sina ancenstors. De blir utvalda.

En äkta infödd shaman jobbar i det undermedvetna, i the shadow, de är i det sk "helvetet" länge. Det inte de kan om okultismen, svart magi, symbolism, esoterik går inte sätta ord på. De kan helt fritt vandra i underjorden.

★ Sätt upp speglar är mitt råd. Speglar vända utåt bort från dig skickar tillbaka det den mörka magikern försöker inplantera i dig. Samma sak gäller demon samt astral attacker. Jag har loads av speglar hemma. Dessutom i sovrummet. En ovanför mitt huvud när jag sover och en stor helkroppsspegel bredvid sängen. Ställ dig där och skicka tillbaka skiten till avsändaren.

Du kan även ha speglar i BHn, i skärp, i väskan, på armband osv. Sätt upp mobilspel av speglar runt ditt hem. Ofta jobbar svart magiker med demoner och har ett stort intresse för ämnet.

★ Gå in i din esoteriska ljuskropp, dvs den astrala kroppen. Där har eller får du tilldelat vapen från dina hjälpare. Jag har fått två svärd och de skär igenom allt. Jag kan inte avslöja för mycket men hjälparna i den astrala världen kommer stå bakom dig och göra saker du kanske inte lyckats med själv.

★ När allt är bortplockat av en shaman eller annan person du litar på som hanterar detta kommer svartmagikern känna av detta. Denne kommer göra nya försök och nya attacker. Fortsätt arbetet med dina hjälpare samt gå igenom astral kroppen ofta med hjälp av en shaman eller någon som hanterar detta. De kan även göra dig osynlig.

★ Ska man ge igen? Ska man samla sina gelikar och skicka ankare, kedjor, lås, ormar och kanske ännu värre saker till en sån här förövare? Mitt svar är nej. Tänk på att what comes around, goes around. Det enda du ska göra är att se till att lära dig se igenom vem och vilka som faktiskt pysslar med en här typen av verksamhet. Det du däremot MÅSTE göra vid varje attack är att sända tillbaka skiten till avsändaren! Tänk på att egen medicin smakar bäst.

★ Det kan vara en reiki healer, det kan vara en som påstår sig vilja hjälpa dig på olika sätt. Tänk dig om du skulle bli initierad av en reiki master som jobbar som svart magiker? Tänk dig vad hen kan stoppa in i dig som du inte är medveten om! Var försiktig vem du går hos och lämnar över dig till.

Evil eye eller onda ögat är ett annat sätt för svart magiker att trampa på dig. Det onda ögat är en förbannelse som kastas av en illvillig bländning, som vanligtvis ges till en person när man inte är medveten om det.

Många kulturer tror att mottagande av det onda ögat kommer att orsaka olycka eller skada, medan andra tror att det är en slags övernaturlig kraft som kastar eller återspeglar en illvillig blick mot dem som önskar skada på andra (särskilt oskyldiga). Talismaner eller amuletter som skapats för att skydda mot det onda ögat kallas också ofta "onda ögon".

Det finns en viktig skillnad mellan det onda ögat, som är en förbannelse, och ögonamuletten, som fördrar förbannelsen. För att förstå ursprunget till det onda ögat måste man först förstå skillnaden mellan amuletten och det onda ögat självt. Även om amuletten ofta kallas 'det onda ögat', är den okulära amuletten faktiskt den förtrollning som är avsedd att avvärja det sanna onda ögat, en förbannelse som överförs genom en skadlig bländning, vanligtvis inspirerad av avund.

Även om amuletten, ofta kallad nazar har funnits i olika permutationer i tusentals år, är förbannelsen som den stöter bort mycket äldre och svårare att spåra.

I grund och botten är förbannelsen från det onda ögat inte ett komplicerat begrepp, det härstammar från tron att någon som uppnår stor framgång eller erkännande också lockar avund hos dem omkring dem. Den avunden i sin tur manifesterar sig som en förbannelse straffar deras lycka. Konceptet fångas väl upp av Heliodorus från Emesa i den antika grekiska romantiken Aethiopica, där han skriver: ”När någon tittar på det som är utmärkt med ett avundsjukt öga fyller han den omgivande atmosfären med en fördärvlig kvalitet och överför sina förgiftade utandningar in i vad som är närmast honom.”

★ Tips på vägen, kapa ALLA band. Kolla av astralkroppen minst en gång per vecka efter att du upptäckt attacken och vad svartmagikern stoppat in i dig, jobba stenhårt med beskydd, fysiskt som astralt. Ta expertishjälp från en äkta shaman eller någon som du litar på och som klarar av att plocka bort skiten ur ditt hela väsen. Jorda dig ofta. Var rädd om dig och se dig för, allt som glimmar är verkligen inte guld. Verkar det stökigt, bråkigt och allsmäktigt kring en person bör du vara försiktig..

Som jag brukar säga, man måste både se och förstå mörkret innan man kan se ljuset. Om man är för godtrogen och inte ser mörker kan man lätt bli ett offer för svarta magiker.

© letsskyrocket.se