VÄXTERNAS ENERGI & LIGHTLANGUAGE

Som en del vet, pratar jag ofta med träden. De har så mycket att säga och de har en viss sång. Ofta ute i skogen känner jag att vissa träd ropar på mig. De vill prata. Hemma har varje växt och planta ett eget namn och jag pratar med dem, var och en av dem varenda dag. De har ett eget s k lightlanguage, dvs ljusspråk. De spelar till och med egna melodier.

Vetenskapliga studier visar att vara runt växter och träd, både inomhus och utomhus, förbättrar vårt fysiska, mentala och emotionella välbefinnande avsevärt. Det finns tester och experiment som aktivt visar på effekten av musiken från växterna i olika miljöer, inklusive hemmet, sjukhusen och arbetsplatsen, för att bättre förstå hur musik som skapats av växter förkortar återhämtningstiden och hjälper till i helhet. De sänder alla ut en unik sång, en vibration av läkande och helande. Ni har säkert hört talas om att man blir jordad, tar tillbaka balansen ute i skogen.

Kontakten med växtintelligens möjliggör djupare insikt om oss själva och världen runt oss. Studier visar att växter i hemmet och på arbetsplatsen bidrar till att minska stress, öka produktiviteten, förbättra de anställdas attityder, sänka driftskostnaderna och förbättra luftkvaliteten. En personlig koppling till naturen inspirerar oss också att skapa en värld som är miljövänlig och miljömedveten eftersom vi inser att vi är en integrerad del av naturen tillsammans med växterna. Tänk att växter och träd producerar vårt syre vi andas!

Like the tree, i will always find a way and the way finds me. Learn character from trees. Values from roots. Change from leafs.

Forests are the lungs of our land, purifying the air and giving fresh strength to our people. When trees burn, they leave the smell of heartbreak in the air. Trees are poems that the earth writes upon the sky. On the last day of the world I would want to plant a tree.

To be without trees would in the most literal way to be without roots. A tree with strong roots laughs at storms.

Someone is sitting in the shades today because somoeone planted a tree long time ago. The best time to plant a tree was twenty years ago. That time is right now.

VÄXTERNAS LÄKANDE SÅNG

När människor möter en växt vars vibration sänder ut musik, ansluter de sig till naturen på ett sätt som är helande och jordande. Att upptäcka att alla typer av växter, inklusive träd, kan uttrycka sig via musik som skapar gnistor, en ny nivå av insikt om naturens medvetande. När du hör musiken som växterna spelar, förstår du också människors förhållande mellan växter och människor.

Växternas musik illustrerar den grundläggande principen att allt liv är sammankopplat. Genom att tillhandahålla en praktisk upplevelse av växtintelligens genom deras musik, kan människor i alla åldrar uppfatta det intrikata förhållandet mellan människa och natur, inleda en ny era med respekt för vår miljö. Du kommer aldrig att glömma första gången du kunde höra naturens "osynliga" ljud.

Första gången jag hörde ett träd prata blev jag euforisk. De pratar med varann genom rotsystemen och genom vibrationer de sänder ut, ibland för att varna varann, ibland för att skicka information som kan sträcka sig till andra sidan jorden. Trädkramare har du säkert hört talas om och jag är en av dem. Att fylla på med energi genom ett träd är ren healing.

Att krama, sitta med ryggen mot ett träd, samtidigt som du lyssnar på allt den säger är ett av mina knep för återhämtning.
Våra plastsulor på skorna gör att vi tappar kontakten med Moder Jord och hennes jordande energier. Vi går ständigt omkring ojordade och obalanserade. Sitt och gå med bara fötter minst 20 minuter till en timme/dag. På sommartid passar vi på att ligga i gräset, på en äng, sitta mot ett träd. För bästa effekt, borra ner fötterna i jorden.
Att ha växter hemma håller luften fräschare, bättre syre och bra energier, jordade sådana.
Om du inte tror mig att växterna skickar ut ljud och egna sånger ska du kika på den här videon med länk under.

Sedan 1970 har Damanhur forskat på kommunikation med växtvärlden. Som en del av denna forskning skapade de ett instrument som kunde förstå de elektromagnetiska variationerna från ytan av växtlöv till rotsystemet och översatte dem till ljud. Vetenskap stöder alltmer konceptet att växter arbetar med en medfödd intelligens och logik som är olika från vår egen. Musik från växterna är forskning om växtintelligens och växtuppfattning. Genom att dechiffrera och registrera impulser och interaktioner mellan växter, har de utvecklat en enhet som använder ett MIDI-gränssnitt för att förvandla växtens energi från ett blad och rotsystemet till musik. Omfattande forskning gör att vi blir medvetna om naturens medfödda förmåga att kommunicera med oss ​​när vi har instrumentet att lyssna.

Lyssna. Träden och växterna viskar meddelanden. De ger dig svaren du söker. De är våra naturliga guider som alltid väntar på att få guida oss genom livet. Titta och lyssna här på växternas egna, unika sång/er.

GROW FROM INSIDE

LUNGS OF THE EARTH

BIG STORMS -
DEEPER ROOTS

KÄNN IN VILKET TRÄD SOM VILL LÄKA DIG GENOM
SIN SÅNG DU BARA KAN HÖRA NÄR DU ÄR ÖPPEN