SOLSYSTEMETS HUMANOIDA GRUPPER

Runt vårt planet och solsystem figurerar olika humanoida samt alien grupper. De är här för att de någon gång under tiderna interagerat med vår planet. De har en connection med oss och Gaia. Även de som figurerat i de galaktiska krigen har en connection med vår planet då många, många grupper fick fly från reptilernas framfart och hur de förstörde många planeter, civilisationer som flick fly för sina liv. En del stannade och stred men fick tillslut se sig besegrade. Reptilerna anser att de äger Gaia då de hade ett projekt för ca 45 miljoner år sedan här med dinosaurierna.

☆ ☆ ☆

INGA SÖKARE

Starseeds är inga sökare på det sättet, tyvärr finns det de som söker sitt ursprung som andra ska hiita åt dem, och jag ser det varje dag i Starseed grupperna. Folk lägger upp runt 300 bilder på sig själva varje dag och frågar folk -ser ni vad jag är för Starseed? Vilken civilisation kommer jag ifrån? Tom kan man göra en quiz och se var man kommer ifrån... Starseeduppdragen och att vara en seeded Starseed handlar inte om quiz eller vilken ras är jag och fota sig själv på en bild. För det första blir man medlem i en specifik grupp för tex Sirian Starseeds men man vet inte om man är det? För det andra har de inga som helst kopplingar till några galaktiska humanoider såsom Sirians, Andromeda, Arcturians etc, detta ÄR sökare däremot, de som febrilt vill vara en Starseed men de har ingen lust med uppdragen, förändra sig själva eller har sitt galaktiska ursprung. Vidare har man aldrig varit här tidigare och därmed inga minnen. För det tredje har de ingen koppling till någon humanoid grupp, de har inte blivit kallade, ej heller mött sina grupper samt vet inte ens vad de olika civilisationerna är eller står för, vilka dimensioner de verkar inom, de kan inte prata telepatiskt eller med lightlanguage. De har inte ens träffat en humanoid/alien irl.

Sökare är vi alla som vaknat upp, de som inte söker lever helt i 3D och egot. De är som vandrande robotar. Det finns adopterade människor som börjar söka sitt ursprung, något fattas, pusselbitar är borta. man känner sig inte hel, själen trycker på att samla ihop delar som fattas. Alla som vaknar upp ur 3D och får ett s k andligt uppvaknande är sökare bortom det fysiska och ytliga. Man börjar en inre resa, själens resa. Vem är jag? Var kommer jag ifrån? Vad har jag levt för liv? Detta är helt andligt, de som inte söker är helt stängda. Skillnaden är att Starseeds söker INTE.

Alla människor har alien/humanoid DNA, alla är vi hybrider ur en genmanipulation. Äkta Starseeds söker inte på detta sätt. Vi vet däremot att vi inte hör hemma här. Vi har ett helt annat DNA och vi är "seeded" som det heter för att vakna upp till ett specifikt mission, ungefär som Master 11, 22 och 33. Starseeds mission är inte att skriva fina citat på instagram eller lägga upp kanaliseringar på YT eller poddar, Starseed uppdraget kräver galaktisk praxis irl, i vardagen på jobbet, bland människor, familjer eller klienter. Det kräver uppoffringar de flesta inte har någon lust med för de är inte äkta Starseeds. De vill bara kalla sig det för att det låter coolt eller för att skapa en business på bekostnad av ett påhittat mission.

Starseeds lever ett otroligt tufft, ensamt och jobbigt liv, de känner att de inte passar in någonstans och de tänker och känner allt annorlunda. Snart blir vi kallade under livets gång när vi anses vara redo för vårt uppdrag. Din humanoida grupp söker upp dig fysiskt, men de kan även ta dig med till deras civilisation där du kommer ifrån, precis när detta händer kommer alla minnen tillbaka, du blir aktiverad.

☆ ☆ ☆

Andra civilisationer som inte interagerat med vår planet eller de galaktiska krigen är många, miljontals. Jag brukar träffa på dem när jag är ute och reser i galaxen. De är nyfikna och en del har inte ens hört talas om jorden, mänskligheten eller de humanoida civilisationer som är kopplade till oss människor. Det finns okunniga som ser sig som så kallade "experter" inom området där man smutskastar våra galaktiker och undrar varför vi inte är Starseds utanför de grupper vi känner till. Eller varför vi inte har kontakt med andra grupper än dessa. Det beror på att de har ingen koppling till Gaia eller varit med i de galaktiska krigen där reptiler härjat runt.

Detta påstående bygger förstås på okunskap, härskartekniker och låg medvetenhet. De vet minsann vilka civilisationer det finns därute men kan inte namnge dem, än mindre har de träffat på andra cilivisationer samt kan och vet inget om deras ursprung. Trots detta kastar de skit på våra egna civilisationer och Starseeds i ren avundsjuka, men anser att religionens änglar är bara ljus, fast det är klart, kommer man från orionbältet så vad förvänta sig? Änglar har en polaritet. De agerar ur astral planet och bär vapen, har slagits och dräpt. De (nefilim/the watchers/the shining ones/anunnaki ) har interagerat med människan och tom avlat barn med mänskilga kvinnor. De har haft änglar som fallit ner från himlen och där en känd ängel, Samael blev Satan. Ljusvarelser faller INTE ner till mörkret. Fundera på varför Bibeln pratar om himmel och helvete där de polariserande änglarna härjar? Kristendomen har skapar änglar samt New Age har utökat dem med namn och vapen samt personifierat dem, förmänskligat dem. Vad är änglar utanför kristendomen? De fanns inte före kristendomen någonstans i någon tidsera. Fundera på det.

En spkallad ängel som bara består av ljus byter inte sida, krigar inte, slåss inte för det är polariteter. En fysisk jordängel måste ha en låg densitet för att kunna vara på jorden, en Sirian från 9D har väldigt svårt att vara här pgr av den låga vibrationen. Så, änglar är polariteter ur 3 och 4D, påhittade av människan som egentligen är Anunnaki. Ett kollektivt morfiskt fält som genom fantasier och tankar skapat entiteter som inte finns for real. Vad är då ljusvarelser? Det är högvibrerande energier på den högsta dimensionen som bara är ljus energi. Kontra den lägsta mörka energin som besitter den lägsta densiteten och längsta vibrationen som vi kallar demoner. En Sirian från 9D och uppåt har en högre vibration och ljus energi än tex ärke anunnaki änglar/nefilim/wathers som innehar polariteter och endast finns inom astral planets fjärde dimension. Så länge det handlar om beskydd (skyddsänglar) finns det polariteter och en låg densitet.

Änglar (jag vill få bort det religiösa ordet) är mörk materia och mörk materia är tänkande, precis som källan/source, den är mental. Den syns inte men den omsluter hela kosmos. Människan har alltid känt till den här energin. Jag kallar det numerologi.De är oräkneliga billioner. De är varelser av skuggmateria man kan kalla stoft och anden. Det vi är (ande) från det vi gör (materia) där materia och ande är ett. Skapat - Stimulerat och Väglett. Det religionen kallar änglar har ingripit i människans utveckling, ofta i formen av hämd. Det är en polaritet av mörker och ljus. Ett himmel och ett helvete av stridande och nedfallna änglar. Dessa är inte ljus, de är polariteter, en civilisation av aliens, Anunnaki. Har man kontakt med dessa har man kontakt med en mörk polaritet. En ljusvarelse har inga namn, vapen, polaritet, kommer till undsättning eller bestraffar.

Do you want to read this in english, hit over to my instagram here
©letsskyrocket.se

☆ ☆ ☆